Familjen AnJoLo:s blogg

Om Andrea, Jon och Lotta

Mycket på två dagar

på 1 augusti, 2014

Nu är det fullt ös. Igår åkte vi till Vara. Dels för att titta på en billig bil som jag tänkte köpa och dels för att hälsa på våra goda vänner J & S.
Bil blev inköpt… Plånkan blev den döpt till 😉

Foto 2014-07-30 19 47 01

En liten Fiat Punto blev det som sagt… och namnet blev till för att den just är så liten… som en plånka 😉

Vi blev kvar över natten hos J & S.  Mycket prat blev det… tom så sent att J knappt hann sova innan han skulle upp till jobbet… Hoppas han får sova inatt.
Idag åkte jag och Andrea tillbaka till Ytterby, till Humlans minilager, för att boka förråd. Man blir lite deppad när ens ekonomi påverkar om man får hyra förråd eller inte… och det fick vi inte… så lika lång väg tillbaka. Jag borde visst nämnt hela min bakgrund när jag klev in genom dörren, enligt mannen som jobbade där. Nåja vi åkte tillbaka till Vara där Jon hade stannat för att leka och spela med grabbarna. Även denna kväll blev vi bjudna på middag.. Mums i trevligt sällskap.

Sen drog vi vidare till Skövde… vi skulle ju varit uppe tidigare idag… men funkade ju inte. Hann få iväg ett inlägg på Facebook där jag bad om hjälp med att hitta ett förråd. Så nu med hjälp av min väninna L så har vi plats att flytta grejerna till. Men nu dröjer det 14 dagar innan jag kan få hjälp att flytta allt. Nåja det får gå. Chauffören C måste ju ha tid och möjlighet också 😉

Ja nu står det röjning/packning/försäljning på agendan kommande dagarna. Lagom roligt… tar på krafterna rent mentalt att vara här i lägenheten. Det är så förknippat med förlust.

Men en kul grej hände idag iaf. Marcus, som ordnade båtturen som jag och barnen var iväg på i helgen, ringde mig idag. Han frågade om han fick lämna ut mitt telefonnr till en reporter från Sveriges Radio. Reportern hade tydligen läst min blogg angående båtturen och ville intervjua mig! :p
Wow liksom… får se om han hör av sig imorgon. 😉

Nu ska vi varva ner och försöka sova så vi orkar med morgondagen. Tanken är att öppna upp i källaren på lördag för att låta folk köpa det vi inte ska behålla. Tänker inte flytta med sånt vi ändå inte kommer att använda framöver. Så håll utkik imorgon!

Kram och godnatt!
Lotta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: