Familjen AnJoLo:s blogg

Om Andrea, Jon och Lotta

Vilka dagar!

på 3 augusti, 2014

Barnen och jag har varit i Skövde och röjt och plockat och slängt i lägenheten. Jisses vilken tid allt tar. Och vad det suger energi när man egentligen bara vill skita i allt. Men i källaren är det nu hyggligt okej och redo för slutliga flytten om 14 dagar.
Allt är sorterat i högar där största högen är släng/skänk och sen även högen som ska till Svenshögen (inte så stor) samt det som ska till förrådet hos min underbara vän L som erbjudit oss att ha grejerna i hennes förråd, åtminstone fram till våren. Vilka vänner jag har! ❤
Efter vår båttur förra helgen så har man funderat massor på hur man kan göra för att hjälpa någon annan. Nej jag har absolut inga resurser i överflöd. Men något kan man alltid göra. Pay it forward, eller hur? Så beslutet var rätt enkelt för mig när det gäller det jag inte ska behålla… några få grejer säljs men resten kommer att skänkas till olika organisationer, bland annat en i Skövde med en Facebook sida som du hittar här. Det är Frälsningsarmén och Svenska kyrkan som samarbetar och tar emot grejer för att hjälpa familjer i Skövde-området. Jag har även gått med i en annan grupp på Facebook för regionen där vi bor och kommer där att skänka en massa kläder till en kvinna som skickar till behövande i Polen. Mänskligheten är ju global eller hur?

Idag var det även dags för intervju i P4 om vår båttur förra helgen! Oj oj oj vad nervös jag var innan. Men det gick nog rätt bra. 🙂
Vill du lyssna på inlägget så följ denna länk och scrolla fram till tiden 15.50 för att höra hur jag överlevde *hihi* Kul var det och spännande. Får nog lyssna själv för jag minns knappt vad jag sa :p
Just ja… höll på ett glömma… länken till Marcus intervju i P3 igår då hans son Alex var med också hittar du här. Ca 35.23 in i inslaget.

Vi (Jon och jag) monterade sen ner (nästan helt) väggen i vardagsrummet medans Andrea sprang ner i källaren med grejer som vi plockat ihop i lägenheten och plockade med lite annat också 🙂

Foto 2014-08-02 14 47 34
Jon jobbar stenhårt med att montera ner panelen på väggen 🙂

Foto 2014-08-02 14 47 44
Andrea monterar ner en klädställning som ska med till Svenshögen

Foto 2014-08-02 15 10 10
Bit för bit försvinner 😀

Och mitt i allt detta så ringer min fantastiska vän C och bjuder in oss på lunch till henne och hennes man B. Jättegod chiligryta fick vi och så äpplekaka till efterrätt. Supergott!

Lite mer röj innan vi alla kände att vi inte orkade mer… så vi packade in det vi ville ha med oss och åkte hemåt. Ungefär i höjd med Grästorp såg det ut så här. Vackert!

Foto 2014-08-02 21 02 17

Och nu ligger vi i våra respektive sängar här hemma och bara är… välförtjänt… alla är vi lite trötta och sega efter slitet senaste dagarna, både fysiskt och mentalt.

Ha en god natt!

Kram
Lotta

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: